Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Haditechnikai eszközök érkeznek a Hősök terére

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium | Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd |  2022. október 15. 13:56

Katonai eszközök szállítása miatt forgalomkorlátozásra és lassúbb haladásra kell számítani október 15-én 20:00 és október 16-án 01:00 között a Budaörsi út – M0 autóút – 3. sz. főút – Szabadföldi út –Veres Péter út – Kerepesi út – Dózsa György út útvonalon. Az eszközök felrakása október 15-én 20:00 és 21:30 között a Budaörsi út - Petőfi laktanya előtti szakaszának – időszakos lezárása mellett történik.

A járműveket a Hősök teréről október 16-án 21:00 órakor szállítják Hódmezővásárhelyre a Dózsa György út – Kerepesi út – Veres Péter út – Szabadföldi út – 3. sz. főút – M0 autóút – M5 autópálya – M43- 47. sz. út útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az érintett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Kérünk mindenkit, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

A Honvédelmi Minisztérium közleménye

Lynx_Koszticsák Szilárd