Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„A mi munkásságunk az önök életével kezdődött”

Szöveg: MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság |  2018. október 28. 15:56

Kötetlen, jó hangulatú délelőttöt szerveztek a közelmúltban a veszprémi Agórában az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ munkatársai a jogelőd szervezetek nyugdíjasainak.

1599195160
Csatári Zsanett főhadnagy, a veszprémi Toborzó és Érdekvédelmi Központ Érdekvédelmi Részlegének megbízott vezetője a rendezvényről elmondta: 2012 óta szervezik meg munkatársaival minden évben ezt a találkozót, amelyre az MH KIKNYP és jogelődei Veszprém megyei szervezeteitől nyugdíjba vonult katonákat és közalkalmazottakat várják. Idén ez 78 főt jelentett.

A vendégeket Soós Gyula őrnagy, a veszprémi központ parancsnoka köszöntötte. Az MH KIKNYP parancsnoksága részéről jelen volt Vitár Zsolt alezredes, parancsnokhelyettes, Terenyi Krisztina százados, a Toborzó és Érdekvédelmi Osztály érdekvédelmi tisztje, valamint a jogelőd szervezetek parancsnokai: Kovács Sándor ezredes, Rajcsányi János ezredes és Major Antal ezredes.

1599195161
A rendezvényt Csatári Zsanett főhadnagy nyitotta meg. Beszédében a meghívón szereplő mottót idézte: „a mi munkásságunk az önök életével kezdődött". „Fontosnak tartjuk megköszönni azt az áldozatos munkát, amellyel biztosították nekünk, hogy legyen jelenünk, jövőnk, és hogy mi is hadkiegesek lehessünk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy minden évben megteremtsük a lehetőségét annak, hogy találkozni tudjanak, és hogy mi is találkozzunk" – emelte ki beszédében a részlegvezető.

A délelőtt folyamán két műsorral kedveskedtek a meghívottaknak. Először Hajdú István (Steve), a Madách Színház, a Karinthy Színház és a Játékszín művésze szórakoztatta a közönséget, majd a méltán népszerű Military Girls teremtett parázs retrohangulatot a teremben. A találkozót ünnepi ebéd zárta.

1599195161
Fotó: MH KIKNYP