Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem is részt vesz az Educatio kiállításon

Szöveg: honvedelem.hu |  2015. január 20. 17:08

Január 22-24. között immár tizenötödik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítását.

A háromnapos rendezvényen számtalan előadás közül választhatnak a rendezvényre kilátogatók, emellett mindent egy helyen, egy időben megtudhatnak a felsőoktatásról.

A rendezvényre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is készül, hiszen az intézmény legújabb kara is bemutatkozik a kiállításon.

A szakkiállításra kilátogatók tájékoztatást kaphatnak a szakokról, a felvételi esélyekről, a képzési rendszerről, a juttatásokról és lehetőségekről, de bemutatkoznak nyelviskolák, külföldi oktatási intézmények, szakiskolák, taneszköz-gyártók is.

1595986266

Az NKE standjánál az érdeklődők megismerkedhetnek a Hadtudományi és Honvédtisztképző, a Közigazgatás-tudományi, a Rendészettudományi, valamint a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar képzéseivel, de bemutatkozik az egyetem Katasztrófavédelmi Intézete is. Az intézmény munkatársai és hallgatói többek között tűzszerész robottal, lézercéllövészettel, tűzoltó próbababával, ujjlenyomatvétellel, az egyetem pilóta nélküli repülőgépével és nyereményjátékokkal várják az érdeklődőket naponta 10:00-17:00 között.

A szélesebb nyilvánosság előtt itt mutatkozik be először az egyetem február 1-én induló új kara, a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar, mely a későbbiekben a hazai diplomata képzés bázisává kíván válni.

1595986267

A rendezvény helyszíne a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) A Nemzeti Közszolgálati Egyetem standja az F31-es. A belépés ingyenes.

További részletek az Educatio kiállítás honlapján és Facebook-oldalán.

(Archív felvételünk a tavalyi rendezvényen készült.)