Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Csapatpszichológusokat fogadtak Győrben

Szöveg: Sályi Gergő főtörzsőrmester |  2019. május 12. 7:19

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred bázisa adott otthon a Magyar Honvédség csapatpszichológusi értekezletének.

1599202463
A szakmai konzultáción, amelyet Andó Sándor ezredes, az MH Egészségügyi Központ Védelem Egészségügyi Igazgatóság Pszichológiai és Egészség-magatartási Intézetének vezetője szervezett május 8-án, Matyi Tibor alezredes köszöntötte a megjelenteket a likócsi bázison.

1599202463
A Rába-parti város alakulatának parancsnokhelyettese fényképekkel és videóval illusztrált előadás keretében tájékoztatta a vendégeket az ezred felépítéséről, rendeltetéséről, békeidőben és minősített időszakban végrehajtandó feladatairól, illetve nemzetközi szerepvállalásáról. A hallgatóság Matyi alezredes prezentációjából megtudhatta azt is, hogy milyen társadalmi kapcsolatokkal rendelkezik az alakulat, milyen fő feladatokat hajtott végre az elmúlt időszakban, továbbá, hogy milyen szakmai kihívások elé néz a közeljövőben. 

1599202464
A légvédelmi egység parancsnokhelyettesének előadása után a pszichológusok megtekintették a laktanya alakulóterén felállított statikus haditechnikai bemutatót, a csapatmúzeum tárlatát, valamint a haditechnikai emlékparkot is, délután pedig a szakmai előadásoké volt a főszerep.

1599202464
A szerző felvételei