Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködve érhetjük el céljainkat

Szöveg: HM Sajtóiroda |  2012. november 1. 9:15

Ez egy közös munka kezdete; csak együttműködve érhetjük el céljainkat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, aki bemutatkozó megbeszélést tartott a honvédségi szakszervezeti, érdekképviseleti szervezetek, majd a Honvédelmi Minisztérium Tábori Lelkészi Szolgálat vezetőivel október 31-én.

A szívélyes hangvételű találkozókon a szervezetek képviselői bemutatkoztak a tárca parlamenti államtitkárának, röviden ismertették tevékenységüket, beszéltek feladataikról, céljaikról.

Vargha Tamás a beszélgetéseken hangsúlyozta, elkötelezett támogatója volt eddig is, s lesz ezután, államtitkárként is a honvédelem ügyének.

1595943946

A honvédségi szakszervezeti, érdekképviseleti szervezetek vezetőivel történt találkozón elhangzott, ez egy közös munka kezdete, amely során elsősorban tárgyalások útján érhetőek el eredmények.

A tábori lelkészi szolgálatok vezetői előtt a parlamenti államtitkár kiemelte, csak együttműködve – felekezettől, világnézeti meggyőződéstől függetlenül – érhetőek el a célok, hiszen egyetlen feladat van, a haza védelme.

1595943946

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária