Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Erasmus+ Information Day

Szöveg: honvedelem.hu /uni-nke.hu |  2016. március 27. 15:59

„Erasmus+ Information Day” címmel rendezett tájékoztató napot tartott a napokban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara. A rendezvényt prof. dr. Kovács László ezredes, a kar tudományos és nemzetközi dékánhelyettese nyitotta meg, aki tájékoztatta a hallgatókat a pályázat feltételeiről, módjáról, valamint a partnerintézményekről és az általuk nyújtott lehetőségekről.

http://hhk.uni-nke.hu/hirek/2016/03/23/erasmus-information-day
1596010886

A karon jelenleg 2 lengyel, 1 cseh, 6 bolgár és 6 román honvédtisztjelölt, valamint 3 lengyel civil hallgató tartózkodik, akik az Erasmus+ program keretében töltik hallgatói mobilitásukat, illetve szakmai gyakorlatukat intézményünkben és vesznek részt a nálunk folyó nemzetközi képzésben.

Az információs napon a külföldi hallgatók mutatták be saját intézményüket, kiemelve azokat az előnyöket, amelyeket a magyar honvéd tisztjelöltek élvezhetnek, ha az Erasmus+ ösztöndíjat elnyerve az ő egyetemükön szeretnének tölteni egy félévet.

Az előadások során az érdeklődők beleláthattak a partnerintézmények mindennapi életébe, az általuk ajánlott lehetőségekbe, és abba, hogy hallgatói szemmel milyennek látják a helyi képzéseket, felszereltségeket és a diákéletet.

Az NKE HHK hallgatóink április 29-én 12 óráig nyújthatják be pályázatukat Erasmus+ ösztöndíjra az Erasmus+ Pályázati Portálon keresztül.

1596010886