Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés a Bocskai-dandárnál

Szöveg: Búz Csaba hadnagy |  2017. március 25. 19:27

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott a napokban dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka Hódmezővásárhelyen.

A feladatszabó értekezlet a dandár irányításának, vezetésének legmagasabb szintű fóruma, amelynek fő feladata az alakulat előző évi meghatározó fontosságú feladatainak értékelése és az idei feladatok irányelveinek és célkitűzéseinek meghatározása az egységes szemlélet megteremtése érdekében.

1596029490

Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok parancsnoki értékelésében elmondta: 2016-ban olyan folyamatok indultak el, amelyek optimizmusra adnak okot, és hangsúlyozta: „A »Te légy a példa« mottó nem véletlen, mert mindenkitől azt kértem és kérem, hogy úgy álljon a feladatok ellátásához, hogy a saját szakterületén és a civil életben is példaként tudjon szolgálni a Bocskai-dandár számára."

1596029490

Az eseményen jelen volt Mihócza Zoltán dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság (MH ÖHP) törzsfőnöke, aki a dandár parancsnokának értékelését és feladatszabását követően az MH ÖHP parancsnokának nevében megköszönte a dandár 2016-os tevékenységét, majd reflektált az elhangzottakra is: „Valósághű és reális értékelést hallhattunk az alakulat parancsnokától. A dandár valóban jó úton halad, és az a missziós tevékenység, amit a dandár az elmúlt évben végzett, az kimagasló és köszönet érte. Ezt kérem, folytassák tovább ebben az évben is" – mondta Mihócza Zoltán dandártábornok.

1596029491

Fotó: a szerző felvételei

Címkéklövész