Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évzáró a tűzszerész ezrednél

Szöveg: dr. Markovics Zita főhadnagy | Fotó: a szerző |  2019. december 3. 7:03

Kötetlen rendezvényen köszönte meg a katonák és a honvédelmi alkalmazottak munkáját az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrednél Szilágyi Zsolt Lajos ezredes. Az alakulat parancsnoka minden együttműködő társadalmi szervezet vezetőit, képviselőit meghívta, lehetőséget teremtve arra, hogy az ezred dolgozóival közösen vegyék sorra a közös rendezvények, munkák sikerét.

1596072804

Szilágyi Zsolt Lajos ezredes köszöntötte az előléptetetteket, az ezredhez újonnan érkezőket, a kiemelkedő teljesítményt nyújtó katonákat és honvédelmi alkalmazottakat. Emellett átadta az „Ezredért" elismerő okleveleket Ináncsi József nyugállományú alezredesnek, az alakulat egykori parancsnokhelyettesének és Rábel Gábor őrnagynak, az MH Logisztikai Központ Logisztikai Igazgatóság Haditechnikai Főnökség főtisztjének.

Ezt követően a nem katonai szervezetek képviselőinek is köszönetet mondott, egyben bemutatta munkájukat, tevékenységüket a jelenlévőknek.

Köszönetét nemcsak az alakulat vezetése fejezte ki, a meghívottak jó része is készült elismeréssel, néhány személyes mondattal. Köszöntőjében Borsos József ezredes, Budapest Főváros Védelmi Bizottságának titkára méltatta a több szervezet együttműködését követelő robbanótest-kiemelések, hatástalanítások során végzett tűzszerész, hadihajós és búvár tevékenységet.

1596072805
Címkéktűzszerész