Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Folytatódnak a parancsnoki látogatások a határ mentén

Szöveg: MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék |  2016. december 29. 20:13

Az ünnepek alkalmából és az év vége közeledtével ismét több alakulatparancsnok látogatta meg a határon szolgáló katonákat. 

1596025514

Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandártól Pristyák János ezredes, a katonai szervezet parancsnok-helyettese, egyben MH Híradó és Informatikai Rendszerfőközpont parancsnoka és Váradiné Pásztor Mária törzszászlós, az MH HIRFK vezénylőzászlósa járta végig azt a határszakaszt, ahol a dandár katonái teljesítettek szolgálatot. Pristyák ezredes és Váradiné törzszászlós személyesen köszönték meg a katonáknak, hogy karácsonykor is felkészülten és precízen látták el a szolgálatot, és kívántak a váltásig hátralévő időre kitartást és boldog új évet az elkövetkezendő esztendőre. Ajándékként házi készítésű süteményt hoztak a katonáknak.

1596025515

Sipos Antal ezredes, az MH 25. Klapka György Lövészdandár megbízott parancsnoka is meglátogatta a tatai alakulat Közös Akarat feladatban résztvevő állományát. Sipos ezredes úgy időzítette látogatását, hogy személyesen is meg tudja köszönni a szolgálatot a katonáknak, akik a határon töltötték a karácsonyt, de szilveszterre már hazamennek. Emellett újévi jókívánságait is kifejezte azon honvédeknek, akik év végén látnak el határvédelmi feladatokat a magyar-szerb határon. A megbízott parancsnok kiemelte az állományról való gondoskodás fontosságát, de felhívta a figyelmet arra is, hogy mindenkinek legjobb tudása szerint, maradéktalanul kell végrehajtania feladatait az ünnepek idején is.

1596025515

Az MH 1. Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnoka, Csurgó Attila ezredes Schuh Gábor zászlóssal, a katonai szervezet vezénylőzászlósával érkezett a katonákhoz a déli határszakaszra. A parancsnok és a vezénylőzászlós az ünnepi jókívánságok mellett meleg teát és kávét is hozott a szolgálatban lévő honvédeknek.

1596025515


Fotó: MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék