Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jótékonykodtak a pápaiak

Szöveg: Soproni Éva |  2014. február 12. 9:49

A közelmúltban megszervezett két adománygyűjtési akcióból befolyt összegből vásárolt eszközöket adtak át a napokban a pápai Egyesített Szociális Intézmény részére az MH Pápa Bázisrepülőtér és Boeing cég helyi képviselői.

1595967009

Vérnyomásmérő, infralámpa, vércukormérő könnyíti majd az idős emberek mindennapi életét

Még 2013 decemberében kezdeményezett az MH Pápa Bázisrepülőtér, a Nehéz Légiszállító Ezred, a Nehéz Légiszállítást Kezelő Program Iroda és a Boeing cég közösen egy adománygyűjtést, melynek célja az volt, hogy a városban működő szociális intézményeket lehetőségükhöz mérten támogassák.

Az „Eskün innen obsiton túl" Honvédelmi Alapítvány segítségével százezer forintot sikerült összegyűjteni, amelyből a szociális intézmény vezetői vérnyomásmérőt, vércukormérőt, infralámpát, masszírozógépet illetve olajradiátort vásároltak, hogy könnyítsék az idős emberek mindennapi életét.

A másik önálló adományozó a Boeing cég volt: hétszázezer forint értékben vásároltak négy darab motorkerékpárt a házi gondozónők részére, akik örömmel fogadták a nagy értékű adományt. Mark Plummer, a Boeing cég helyi igazgatója elmondta: a Pápán 65 fővel működő szervezet fontosnak tartja a jótékonykodást. Kiemelte, a külföldi családok jól érzik magukat a városban, ezért természetes, hogy itt adományoznak, ahol családjaikkal élnek és dolgoznak.

1595967010

A Boeing cég nagy értékű adománya