Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Köszönet a kitartó munkáért

Szöveg: Révész Renáta főhadnagy |  2013. június 14. 15:27

Zászlóalj-sorakozón köszönte meg az állomány árvízi munkáját, és egyben sok sikert kívánt a folyamatban lévő vizsgákhoz a honvédtiszt-jelölteknek Sári Szabolcs alezredes, az MH Ludovika Zászlóalj megbízott parancsnoka.

1595955663

Sűrű időszak áll a zászlóalj mögött, hiszen a honvédtiszt-jelöltek, és a hivatásos állomány jelentős része is részt vett az elmúlt napokban az árvízvédelmi munkálatokban. A honvédtiszt-jelöltek fáradhatatlanul töltötték a zsákokat, védték a gátakat az árral szemben – holott hétfő óta már vizsgaidőszak van.

Bár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora egy héttel meghosszabbítatta a vizsgaidőszakot, így akár későbbi időpontban is letehetik a tisztjelöltek a vizsgájukat, többségük mégis az előre megadott időpontokban adott számot tudásáról – még azok is, akik a gátakról érkeztek a laktanyába, és onnan indultak vizsgázni.
A parancsnok éppen ezért kiemelte és megköszönte azt a példásan végzett munkát, amit a katonák mutattak ebben a rendkívüli időszakban.

Egyúttal el is köszönt a honvédtiszt-jelöltektől, akik a vizsgaidőszak lezárulta után nyári szünetre mennek, de többségük augusztus elején már visszatér, hogy megkezdje a tisztavatásra való felkészülést.