Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Köszönet a médiának

Szöveg: Juhász László százados |  2017. január 29. 9:59

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Békés megyei irodája sajtóelismerést adott át a napokban.

1596026807

Egy katonai szervezet tevékenységének bemutatása, tájékoztatóinak eljuttatása a lakosság széles köréhez a médián keresztül történhet a leghatékonyabban. Ennek elsődleges feltétele a hiteles és pontos tájékoztatás a sajtó részéről. Ennek biztosítása érdekében az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) békéscsabai irodája jó kapcsolatot épített ki a helyi médiumokkal. A Békéscsabai Médiacentrum internetes felületein megjelent tudósításokkal 2016-ban folyamatosan tájékoztatott a honvédelmi feladatokról, valamint a helyi iroda különböző rendezvényeiről, eseményeiről, a toborzás helyzetéről.

Juhász László százados, a békéscsabai iroda megbízott vezetője a 2016-ban nyújtott közreműködést köszönte meg Bali-Hatala Boglárkának, a Békéscsabai Médiacentrum főszerkesztőjének és rajta keresztül kollégáinak a napokban. Juhász százados az eseményen köszönetül átnyújtotta Vanyur Tibor ezredes, az KIKNYP parancsnokának ajándékát is.

Fotó: Mészárosné Honfi Marianna törzszászlós