Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Köszönet a segítségért

Szöveg: Galambos Sándor | Fotó: a szerző felvételei |  2019. november 19. 17:25

A honvédelem, a katonai érdekvédelem és a katonai toborzás ügyének huzamos időn át végzett támogatásáért emlékplakettet adományozott Somogyi Lajosnak, Ballószög polgármesterének Szűcs Imre ezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka.

1596072176

Kecskeméten tartotta az új választási ciklus első polgármesteri fórumát a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat. A rendezvényen meghívott előadóként Gáldonyi Sándor százados, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Bács-Kiskun megyei irodájának megbízott irodavezetője tájékoztatta a városok és a községek vezetőit az iroda feladatrendszeréről, kollégái munkájáról, az érdekvédelem és a katonai toborzás aktuális feladatairól.

A tanácskozáson arra is lehetőség nyílt, hogy a honvédelem, a katonai érdekvédelem és a katonai toborzás ügyének huzamos időn át végzett támogatását Ballószög polgármesterének külön is megköszönjék. Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka által adományozott emlékplakettet Durgó Tamás őrnagy, a katonai szervezet Toborzó és Érdekvédelmi Osztályának megbízott osztályvezetője adta át Somogyi Lajosnak.

1596072175