Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás a logisztikus acélkockáknál

Szöveg: Löbl Eszter hadnagy és Molnár Zoltán törzszászlós | Fotó: a szerzők |  2020. április 21. 8:04

A Kaposváron és Hetényegyházán felkészülő Acélkocka altiszti szakmai tanfolyam hallgatóknál tett látogatást Sári Zsolt főtörzszászlós, a Logisztikai Haderőnem vezénylőzászlósa.

1596078388

A MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezrednél ruházati és élelmezési ellátó altiszt, az MH Anyagellátó Raktár Bázisnál pedig üzemanyag ellátó beosztásba tervezett személyi állomány, a jövő altisztjei számára az Acélkocka kiképzési program hivatott átadni a lehető legszélesebb tudásanyagot. Sári főtörzszászlós mindkét helyszínen megtekintette a napi gyakorlati foglalkozásokat, tájékozódott a résztvevő állomány tapasztalatairól. Felhívta a figyelmet a gyakorlati képzés kiemelt jelentőségére – a tapasztalati úton megszerzett tudás biztosítja, hogy a későbbi szolgálatuk során megállják a helyüket a mindennapokban.

A két helyőrségben tett látogatás zárásaként a vezénylőzászlós megköszönte a hallgatók és kiképzők munkáját, felhívta az állomány figyelmét a járványügyi helyzet szigorító intézkedéseinek maradéktalan betartására, betartatására.

Az Acélkocka altiszti tanfolyam zökkenőmentes végrehajtását jelenleg nem befolyásolja a COVID-19 vírus okozta járványügyi veszélyhelyzet, valamint az új koronavírus fertőzés terjedésének megelőzésével kapcsolatos járványügyi feladatok végrehajtására elrendelt intézkedések.

1596078388