Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nagykátai rendezvényen jártak az MH Anyagellátó Raktárbázis katonái

Szöveg: Hazafi Károly zászlós |  2018. április 21. 18:21

Közbiztonsági nyílt napot szervezett Nagykátán az Országos Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. A rendezvényről a katonák sem hiányozhattak.

1599185796
Elsősorban óvodásokat és általános iskolák alsó tagozatos tanulóit hívták meg a rendezvényre, amelyre a településről közel 200 gyerek és kísérője jött el. A szervezők ügyességi és elméleti versenyt szerveztek, amelynek a végén, mindenki jutalomban részesült. Emellett sok színes programon vehettek még részt a megjelentek. A rendezvényen nemcsak a rendőrség, de az Országos Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a helyi polgárőrség is bemutatkozott.

A Magyar Honvédséget a MH Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokság állománya képviselte. Ruházati bemutatójuk nagy sikert aratott a gyerekek körében, akik felpróbálhatták a különböző sisakokat, sapkákat és málhafelszereléseket, valamint megtekintették a beöltöztetett katonai bábukat.

1599185796
A Nagykátai Rendőrkapitányság megbízott parancsnoka köszönetét fejezte ki a rendezésben és lebonyolításban részt vevőknek, illetve reményét fejezte ki, hogy a közeljövőben több hasonló nyílt napot szerveznek majd a településen.

Fotó: a szerző felvételei

Címkéknyílt nap