Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Nevelés teszi az embert, és az ember a hazát”

Szöveg: R. I. |  2014. szeptember 28. 19:40

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör székesfehérvári szervezete – az 5. Honvédfesztivál keretében − idén is megrendezte azt a konferenciát, amelynek célja, hogy növelje a hatékonyságát az ifjúság hazafias, honvédelmi nevelésének, valamint erősítse az ebben aktív szerepet vállalók kapcsolatát és együttműködését.

1595979658

A szakmai konferencia nyitóelőadását Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára tartotta. A konferencián számos intézmény, tanintézmény, civil szervezet vezetője, illetve képviselője jelent meg, akik a rendezvény során bemutatták tevékenységüket, megosztották értékes tapasztalataikat, ezzel is hozzájárulva a további közös tevékenység sikeréhez.

Az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságot Rátkai István őrnagy, a székesfehérvári 3. Katonai Igazgatási Központ toborzórészlegének vezetője képviselte, aki hozzászólásában bemutatta a központ honvédelmi neveléshez kapcsolódó feladatait, és tájékoztatást adott a jelenleg is zajló „Feltöltés 2014" elnevezésűhadkiegészítési rendszergyakorlat céljáról, aktuális mozzanatairól.

1595979659