Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Óévbúcsúztató az MH Egészségügyi Központban

Szöveg: Kucsmik-Horváth Éva |  2018. december 21. 15:29

Évzáró értekezlet keretében búcsúztatta az évet az MH Egészségügyi Központ december 19-én.

1599197564
Az év vége felé közeledve Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka felidézte a 2018-as év főbb eseményeit. Az értekezleten részt vett Donald Ray Baker ezredes, az Amerikai Egyesült Államok vezető védelmi képviselője, Budapestre akkreditált véderőattasé. Baker ezredes beszédében a magyarországi amerikai nagykövet szavait tolmácsolta, aki köszönetét fejezte ki azért a gyors egészségügyi reagálásért és ellátásért, amelyet egy megsérült amerikai katona irányába tanúsított a Honvédkórház november elején. Az amerikai hadsereg katonáját – aki Budapesten sérült meg feladat-végrehajtás közben – az intézmény orvosai, nővérei szakszerűen ellátták, és ennek köszönhetően maradt életben.

1599197565
A rendezvény zárásaként Kun Szabó István munkájuk megbecsüléseként, valamint jubileumi születésnapok alkalmából elismeréseket adott át. Hangsúlyozta, hogy a köszönet azonban az MH Egészségügyi Központ minden dolgozójának szól, hiszen az intézménynek az év minden napján, 24 órában rendelkezésre kell állnia.

A közelgő ünnepek alkalmából családi körben töltött kellemes pihenést és az új évre további sikereket kívánt a jelenlévőknek, valamint az intézmény teljes személyi állományának.

1599197565
Fotó: Tóth László