Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

egészségügy

pedagódus_mti

A Pedagógusok Szakszervezete köszönetét fejezi ki az oktatási dolgozók oltásában közreműködőknek

2021. április 12. 14:01

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) köszönetét fejezi ki az oktatási dolgozók oltásában közreműködő egészségügyi dolgozóknak és honvédségi alkalmazottaknak.

20210410-pedagogusok-oltasa (0)

Hétvégi csúcsforgalom a Honvédkórházban

2021. április 10. 22:48

Hétvégén sincs megállás az MH Egészségügyi Központban: a Honvédkórház szakemberei orvosai, ápolói és segítőik szombaton 6396 főt, közöttük 1696 pedagógust oltottak be sikeresen. A tervek szerint vasárnap az Egészségügyi Központban 1321, az alakulatoknál pedig további 3020 oltást fognak beadni a behívott katonáknak, honvédelmi alkalmazottaknak és pedagógusoknak.

20210406-katonasportolok (0)

Kórházban segítenek a katonasportolók

2021. április 8. 12:00

A Semmelweis Egyetem betegellátási tevékenységében résztvevő klinikák és intézetek munkáját támogatják az MH Sportszázad katonái, akik a kormányrendeletnek megfelelően egészségügyi szakképesítés nélkül ellátható feladatokat végeznek.

hogyan vedekezzunk hatekonyan a koronavirus ellen - video nyito

Hogyan védekezhetünk hatékonyan a koronavírus ellen?

2021. április 7. 8:21

„Nem számít, milyen típusú vakcinát választunk, a lényeg az immunitás elérése” – mondta dr. Szentkereszty Balázs orvos alezredes, az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház COVID Osztályának osztályvezető főorvosa, amikor arról kérdeztük: hogyan védekezhetünk hatékonyan a koronavírus ellen?

folyamatosan szolgalatban az oltobuszok - video nyito

Folyamatos szolgálatban az oltóbuszok

2021. április 7. 7:07

Folyamatos az oltásra regisztráltak ellátása a Magyar Honvédség speciális oltóbuszain. A koronavírus-járvány elleni védekezést segítő mobil oltóállomások április 6-án, kedden, Komárom-Esztergom megye öt településén – Kecskéden, Környén, Vértesszőlősön, Bajon és Naszályon - teljesítettek szolgálatot.

Kaposvári_László_vörgy_látogatása (1)

Elöljárói látogatás Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében

2021. április 2. 22:33

A húsvéti ünnepek közeledtével Győr-Moson-Sopron megyében, az északi határszakaszon határzárási feladatokat ellátó, valamint a győri és a tatabányai kórházban dolgozó katonákkal találkozott Kaposvári László vezérőrnagy április 2-án, pénteken.

oltás_indexkép_0401

A lakosság hálás a honvédség segítségéért

2021. április 1. 21:07

Általános tapasztalat, hogy a katonák jelenlétét az ország különböző oltópontjain rendre dicsérő szavakkal illetik. A honvédek gyorsan, pontosan, figyelmesen segítenek abban, hogy az oltás zökkenőmentesen történjen. Ráadásul az oltóanyag több kistelepülésen a honvédség speciális mobil oltóállomásain keresztül jut el az állampolgárokhoz.

EK_Böröndi (6)

Vizit a frontvonalban

2021. április 1. 16:50

A közelgő húsvét alkalmából az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház COVID Osztályán tett látogatást dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese március utolsó napján.

oltás_indexkép_0331

Munkában a Magyar Honvédség oltóbuszai

2021. március 31. 16:23

A március 27-i sikeres indulást követően immár a Magyar Honvédség mind az öt egészségügyi mobil oltóállomása a civil lakosság oltását segíti. A speciális felszereltségű oltóbuszok és tízfőnyi személyzetük március 31-én, szerdán öt Komárom-Esztergom megyei településen várták a regisztráltakat a vakcina beadására.

oltóbusz_indexkép

Katonák segítik az oltást Nógrád megyében

2021. március 31. 11:30

Egyidejűleg négy Nógrád megyei településen - Bujákon, Magyarnándoron, Romhányon és Szendehelyen - oltották az előzetesen regisztrált lakosokat a Magyar Honvédség katonái március 30-án, kedden. A mobil oltóállomások segítségével így településenként akár napi 150 fő is hozzájuthatott a koronavírus elleni vakcinához.