Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Pályaválasztási kiállítást rendeztek Székesfehérváron

Szöveg: Kocsis Balázs százados, Vizinger Diána hadnagy és Csajbók József zászlós |  2017. november 15. 18:14

A napokban ismét megrendezték a Pályaválasztási Kiállítást Székesfehérváron, melyen az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj mellett a Szolnokról érkező MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár is bemutatkozott.

1596041219

A kiállításon az érdeklődők számos helyi vállalkozás és cég ajánlatai közül válogathattak. Emellett azonban a honvédelem iránt érdeklődők örömére az MH 2. Vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár, és a két fehérvári alakulat, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj is részt vett a rendezvényen.

1596041219

A dandár különleges terepjáróval és fegyverbemutatóval, az ezred logisztikai szállítóeszközökkel vett részt a kiállításon, a zászlóalj pedig a Csatlós könnyű-vegyifelderítő gépjárművet, valamint kézi felderítő- és mentesítőeszközöket mutatott be, de az érdeklődők beöltözhettek védőruhába is. 

Sok diák érdeklődött arról, hogy milyen tanulmányokat kell elvégezniük ahhoz, hogy ők is a Magyar Honvédség katonái lehessenek.

1596041219

Fotó: a szerzők felvételei