Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Pályázati felhívás

Szöveg: HM Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály |  2015. április 27. 15:00

Akarod tudni, milyen az élet angyalbőrben? Kíváncsi vagy a fizikai és pszichés kondíciódra? Érdekel a katonai hivatás? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt a helyed! Gyere velünk Szentendrére, az MH Altiszti Akadémiára!

A Honvédelmi Minisztérium az Országos Roma Önkormányzattal együttműködésben ismét megrendezi az Esélyegyenlőségi Tábort!

Várjuk azokat a roma származású vagy hátrányos helyzetű, a katonai pálya iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiúkat és lányokat, akik szívesen részt vennének egy különleges katonai táborban.

A jelentkezés alsó korhatára: 2015-ben betöltött vagy betöltendő 14. életév.
A jelentkezés felső korhatára: 2015-ben betöltött vagy betöltendő 22. életév.

2015. július 13-től július 17-ig igazi katonai programokban lehet részed: menetgyakorlat, lövészet, „alakizás" és sok egyéb más feladat vár, ha jelentkezel a táborba! Nem titkolt célunk, hogy megismertessük és megkedveltessük a tábor résztvevőivel a katonaélet szépségeit, továbbá megismertessük a hivatásos és szerződéses katonai pálya sajátosságait, lehetőségeit és előnyeit.

Jelentkezni a pályázati adatlap kitöltésével lehet 2015. június 5-ig az alábbi címen:

Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály, Szabóné Szabó Andrea alezredes,
1885 Budapest Pf.: 25.
(A borítékra írd rá: Esélyegyenlőségi Tábor)

A pontosan és részletesen kitöltött adatlap mellé kérjük, hogy mellékelj egy motivációs levelet arról, hogy miért szeretnél az Esélyegyenlőségi Táborban részt venni, mit jelent számodra a katonai életpálya! A magukat roma származásúnak vallók esetében kérjük az illetékes nemzetiségi önkormányzat támogató levelét, a hátrányos helyzetűek esetében pedig az illetékes önkormányzat igazolását a hátrányos helyzetről.

Figyelem!

A tábor (programok, szállás, napi ötszöri étkezés) a résztvevők számára térítésmentes, pusztán az útiköltségeket kell fizetned!

A létszám korlátozott, így kérjük, nagyon figyelmesen töltsd ki az adatlapot, figyelj a motivációs levél megírására és a szükséges dokumentumok, igazolások megküldésére! A hiányosan kitöltött adatlap vagy a szükséges dokumentumok hiánya miatt sajnos azonnal kizárod magad a táborban való részvételből.

Mielőtt jelentkezel a táborba, tisztázd magaddal és hozzátartozóiddal, hogy tényleg részt akarsz és részt tudsz venni a táborban a fenti időpontban, hiszen ha jelentkezel és később lemondod a részvételt vagy egyszerűen nem jössz el, akkor másoktól veszed el egy fantasztikus, életre szóló élmény lehetőségét!

A sikeres pályázókat legkésőbb 2015. június 26-ig levélben értesítjük. A résztvevők részére ekkor küldjük meg a táborozással kapcsolatos részletes információkat is.

Kérdéseidre az alábbi elérhetőségeken kaphatsz választ:

Szabóné Szabó Andrea alezredes, Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály, kiemelt főtiszt, esélyegyenlőségi referens
Telefon: + 36 (1) 474-1401
mobil. + 36 30 815-0608
E-mail: [email protected]