Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Roadshow-ra indul az NKE

Szöveg: honvedelem.hu/uni-nke.hu |  2017. január 5. 11:45

Az idei felvételi kampány újdonságaként az ország mintegy 100 középiskoláját keresik fel januárban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) hallgatói, hogy népszerűsítsék az intézmény képzéseit és programjait.

https://felveteli.uni-nke.hu/akk/2017/01/roadshow-ra-indul-az-nke/
1596025606

A cél az, hogy az érettségi előtt álló fiatalok jobban tájékozódhassanak az NKE által kínált továbbtanulási lehetőségekről, így segítve az elsősorban az államtudományi és közigazgatási, a rendészeti, a katonai, valamint a nemzetközi és európai közszolgálati felsőoktatás iránt érdeklődő diákok sikeres pályaválasztását.

A feladatra mind a négy karról önként jelentkező hallgatók többnyire a volt középiskolájukba látogatnak el, hogy élményeiket és tapasztalataikat személyesen is megosszák a pályaválasztás előtt álló társaikkal. Az NKE alapképzéseit és a most szeptemberben induló osztatlan államtudományi mesterképzési szakot egy tanórányi időkeretben, interaktív módon mutatják majd be, adott esetben kísérő tanárok és az intézmény által elkészített, nyomtatott és audiovizuális anyagok segítségével. A roadshow budapesti és vidéki középiskolákat egyaránt érint, így a többi között Nyíregyházán, Karcagon, Balatonfüreden, Székesfehérváron, Szegeden és Győrben is lesznek majd rendhagyó osztályfőnöki órák.

Akik személyesen szeretnének ellátogatni az NKE-re, azokat pedig a januári nyílt napokon várja az intézmény, de az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon is kint lesz az NKE.