Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rohamléptekben

Szöveg: Sályi Gergő törzsőrmester |  2013. április 28. 18:25

A napokban Veszprémben tartották a Magyar Honvédség mezei futóbajnokságát. Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred a meghirdetett versenyszámok mindegyikében képviseltette magát, a győri katonák erőfeszítései  nem bizonyultak hiábavalónak, hiszen szép eredményeket értek el az embert próbáló megmérettetésen.

A hatezer méteres versenytávon, a nők mezőnyében ráadásul kettős sikert könyvelhetett el a Rába-parti város alakulata, ugyanis Földi Beáta főtörzsőrmester szakíthatta át elsőként a célszalagot, nyomában Horváth Ibolya századossal, aki így bebiztosította be a győri ezred elsőségét e táv csapatonkénti értékelésében.

1595953261

A négyszer 1000 méteres váltófutásban a Földi Beáta főtörzsőrmestert, Heim Andrea törzsőrmestert, Tolnai Mónika szakaszvezetőt, valamint Bakos Krisztina őrvezetőt felvonultató egység rendkívül kemény küzdelemben a második helyet szerezte meg a nők mezőnyében, mindössze hat másodperccel elmaradva a győztestől.

Természetesen a győri alakulat férfi tagjai is rajthoz álltak a sporteseményen 3000, illetve 6000 méteres távon, és mindkétszer a jól felkészült mezőny első felében végeztek.

1595953262

Fotó: Törőcsik Krisztina

Címkékbajnokság