Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tavasztündér, tűzoltó és sárkány…

Szöveg: Csajbók József zászlós |  2014. március 12. 8:46

Az elmúlt napokban rendezte meg az MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj a farsangi „kavalkádját”, ahol megannyi gyermek és szülő mulatott vidáman, néhány órára megfeledkezve az egyhangú hétköznapokról.

1595968509

A farsangi mulatságon a gyermekek bemutatták jelmezeiket

Gyerekzsivajtól volt hangos Szolnokon a Helyőrségi Művelődési Otthon; tavasztündér, tűzoltó és sárkány is volt a „könnyű vegyes" által rendezett farsangi mulatságon. A kavalkád egy káprázatos felvonulással kezdődött, ahol a gyermekek bemutatták jelmezeiket, majd mókás, ügyességi játékok egész hada következett. A jelmezeket zsűri értékelte és a maga kategóriájában minden álruhát győztesnek hirdetett ki.

A programok között szerepelt versmondás, éneklés, tánc, labdajáték, körjáték, rajzolás. Aki ügyesen szerepelt, tombolát kapott és ajándékkal térhetett haza. A farsangot egy „cica" − Vargáné Kocsis Gabriella százados − és néhány segítője rendezte, illetve felügyelte.

Az ünnepség nem lett volna teljes farsangi fánk nélkül, ám a szervezőknek és szülőknek köszönhetően egy „hadsereg" sem tudta volna megenni a rengeteg fánkot. A gyermekek önfeledten szórakoztak órákon át, mosolyt csalva ezzel minden felnőtt arcára.

1595968509

A zsűri minden gyermeket győztesnek hirdetett ki