Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új alegységparancsnok a 43-asoknál

Szöveg: Mátyás Andrea főtanácsos |  2013. szeptember 5. 13:27

Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök szeptember 1-jei hatállyal kinevezte Páli Zoltán őrnagyot az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Helyőrség-támogató Parancsnokság parancsnoki beosztásába. Kinevezésével egyidejűleg előléptette alezredessé.

1595959506

Koronczai Tibor alezredes, az alakulat megbízott parancsnoka a kinevezési parancs ismertetése után gratulált Páli alezredesnek. Emlékeztette a jelenlevőket arra, hogy az ezred kivívta ugyan a honvédség és a civil lakosság elismerését, de ezért a megbecsülésért nap mint nap újra meg kell dolgozni, újra meg kell erősíteni azt.

A Helyőrség-támogató Parancsnokság az az alegysége az ezrednek, amelynek állományával − feladatköréből adódóan − találkozhat a civil társadalom, így e tekintetben is kiemelt jelentőséggel bír tevékenységük, hiszen rajtuk keresztül ítélhetik meg az alakulatot, s így a honvédség munkáját is, mindennapi helytállásukat.

1595959506

Az újonnan kinevezett alezredes az alegységzászló átvétele után, megköszönve a felé irányuló bizalmat, kijelentette: munkájával, helytállásával kíván az elvárásoknak maradéktalanul megfelelni, hogy ezzel is öregbítse az alegység és az alakulat jó hírnevét.

Fotó: a szerző felvételei