Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ünnep a bázisparancsnokságon

Szöveg: Szabó Beáta |  2015. december 3. 14:41

Idén is megrendezték a hagyományos nyugdíjas találkozót az MH Anyagellátó Raktárbázis Hetényegyházai Bázisparancsnokságán. A november 27-ei rendezvényt az alakulat napjával és a logisztikusok napi megemlékezéssel kötötték egybe.

Az állománygyűlésen Bugyi András alezredes, az alakulat parancsnoka köszöntőjében kiemelte: a bázis vezetése mindig is törekedett arra, hogy nyugdíjas katonái és közalkalmazottjai soha ne érezzék azt: aktív szolgálatukat és munkaviszonyukat követően a katonai szervezet „elengedte a kezüket".

Ezt követően Andó István törzszászlós ünnepi beszédében visszatekintett az alakulat 61 évének legjelentősebb eseményeire, majd a résztvevők egyperces néma felállással emlékeztek meg azokról a volt kollégákról, akik már nem lehettek közöttük.

1596004915

A logisztikusok napja alkalmából írt köszöntő felolvasása után, az állománygyűlés zárásaként, az alakulat parancsnoka – kiemelkedő munkája elismeréséül – emléktárgyat adományozott Némethné Szabó Ildikó zászlósnak, illetve emléklapot adott át Hovány-Pap Melinda hadnagynak és Göröcs Endrének.

1596004916