Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Zárszámadás Csongrádon

Szöveg: Martini János nyugállományú zászlós |  2017. február 28. 20:14

Évzáró-évindító közgyűlést tartott a napokban a csongrádi Béri Balogh Ádám Honvéd Klub. Az elnökség beszámolójából kiderült: saját szervezésű programokban gazdag, pénzügyi szempontból eredményes évet tudhat maga mögött a közösség. 

1596028264

Közgyűlésen értékelték az elmúlt öt évben végzett munkát, és pontosították az idei feladatokat a csongrádi klub tagjai. Az Ágoston Imre nyugállományú ezredes által ismertetett beszámolóból kiderült, hogy az elmúlt öt évben az érdekvédelmi munkát, az idősekről történő gondoskodást, a történelmi, a műszaki és a katonai hagyományok ápolását, a hazaszeretetre való nevelést és a katonai pályára irányítást tekintették fő feladatuknak.

Az elmúlt év egyik kiemelt eseménye a klub megalakulásának 45. évfordulója volt. Ebből az alkalomból Csongrád önkormányzata csapatzászlót adományozott a Béri Balogh Ádám Honvéd Klubnak. Közösségi célokra 2016-ban is több alkalommal pályáztak eredményesen, amelynek köszönhetően a klub működésének pénzügyi feltételei biztosítottak voltak, s a kirándulások anyagi támogatása is lehetővé vált.

1596028265

A klub elnöke külön is megköszönte azt a jelentős segítséget, amelyet munkájuk során klubtársuktól, Bedő Tamás polgármestertől, valamint az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Csongrád megyei munkatársaitól kaptak.

A vezetőség ötéves munkáját felölelő beszámolóját, a klub gazdálkodásának éves értékelését, a pénzügyi ellenőrző bizottság jelentését, az idei évre tervezett programokat és a pénzügyi tervet a tagság elfogadta. Mivel pedig a vezetőség mandátuma lejárt, a jelölőbizottság javaslata alapján, titkos szavazással új vezetőséget is választottak – elnökként, Ágoston Imre nyugállományú ezredes ismét bizalmat kapott a tagságtól.

1596028265

Fotó: Révész Gábor