Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Zászlóaljparancsnok-váltás Hódmezővásárhelyen

Szöveg: Búz Csaba hadnagy |  2017. augusztus 16. 7:19

Új parancsnokot neveztek ki augusztus elején az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Művelettámogató Műszaki Zászlóalj élére Hódmezővásárhelyen.

1596037264

A zászlóalj leköszönő parancsnoka, Bátor Ferenc alezredes elköszönő beszédében a nemzetközi gyakorlatokon való sikeres részvételt és az ideiglenes biztonsági határzár Csongrád megyei szakaszának műszaki munkálatait emelte ki az elmúlt időszak feladatai közül. „A zászlóalj hosszú és áldozatos munkával vívta ki a tekintélyét a dandáron belül, ami a parancsnokoknak és a beosztottaknak egyaránt köszönhető. Önökkel bármilyen katonai feladatban, bármikor és bárhol szívesen teljesítek szolgálatot" – köszönt el az állománytól Bátor alezredes.

Zsóri Ferenc alezredes, az újonnan kinevezett parancsnok az ünnepélyes zászlóátadást követően, az állományhoz intézett beszédében hangsúlyozta: „Csak annyit kérek a Önöktől, hogy az MH 5. Bocskai István Lövészdandár jelmondatához – Becsület, Bátorság, Helytállás- hűen lássák el a feladatokat, szakmailag és emberileg álljanak helyt minden körülmények között, támogassák a társaikat és legyenek büszkék arra, hogy műszaki katonák."

1596037264

Fotó: a szerző felvételei