Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Helyőrségtámogató parancsnokság: évértékelés és feladatszabás

Szöveg: Imets Dóra önkéntes műveleti tartalékos főhadnagy | Fotó: Vékei Virág önkéntes műveleti tartalékos főhadnagy |  2022. április 22. 13:41

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartottak az MH Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnokságon, a Görgey laktanyában, április 21-én.

20220422-szentendre-heopk (2)

Az értekezleten - amelyen részt vett Baráth István vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka, Hazafi Károly főtörzszászlós, a parancsnokság vezénylőzászlósa, a helyőrség katonai alakulatainak parancsnokai, képviselői és vezénylőzászlósai, valamint az alakulattal szoros együttműködésben tevékenykedő szervezetek képviselői - Kiss Zoltán alezredes, az MH Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnokság parancsnoka foglalta össze az elmúlt évben végzett munkát. Kiemelte: a 2021. április 1-jei megalakulással összefüggő nehézségek ellenére minden feladatot elvégeztek. Emellett ismertette a szakterületek eredményeit, végrehajtott feladatait. Köszönetet mondott a katonáknak, a honvédelmi alkalmazottaknak, illetve megköszönte a Szentendrén települt szervezetek együttműködését és türelmét, segítségüket a megalakulással járó teendők végrehajtásában.

DSC_7773

A parancsnok hangsúlyozta: idén is kiemelt szerepet szán a csapatépítésnek, a kistérségi és helyőrségi kapcsolatok erősítésének, valamint az ellátott szervezetekkel való szoros együttműködésnek.

Az értekezleten Baráth István vezérőrnagy megköszönte a katonai szervezet munkatársainak az elmúlt évben végzett munkáját. Kiemelte: a helyőrségben működő alakulatok eredményessége nagyban függ az ellátó szervezet biztos működésétől. Baráth vezérőrnagy szólt az idei feladatokról is.