Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tudományos konferenciát rendeznek a Stefánia Palotában

Szöveg: MH Transzformációs Parancsnokság |  2022. április 22. 11:14

„A Magyar Honvédség jelenlegi és lehetséges műveleti hadszínterei” címmel rendezik meg a Magyar Honvédség soron következő tudományos konferenciáját május 4-én, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

A konferencia keretében az akadémiai élet civil és katonai képviselői osztják meg tapasztalataikat, illetve mutatják be kutatási eredményeiket. A rendezvény a Magyar Honvédség jelenlegi és jövőbeli lehetséges hadszíntereire fókuszál, kitekint annak komplex kulturális-civilizációs aspektusaira, valamint geo- és biztonságpolitikai formációiban állandóan változó régióira. A konferencia során lehetőség nyílik szakmai eszmecserére és a különböző nézetek megvitatására is.

A rendezvényen előírt öltözet a katonák részére évszaknak megfelelő köznapi egyenruha.

A rendezvényre regisztrálni április 29-ig az MH Transzformációs Parancsnokság Honvéd Tudományos Kutatóhely szervezeti e-mail címén ([email protected]) lehet.

A konferenciával kapcsolatos további tájékoztatást az MH Transzformációs Parancsnokság Honvéd Tudományos Kutatóhely ad (Szabóné Szabó Andrea alezredes, osztályvezető, HM: 22-677, e-mail: [email protected], mobil: 30/815-0608 és Miletics Péter tanácsos, HM: 22-218, e-mail: [email protected]).

PLAKAT
Címkékkonferencia