Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH Transzformációs Parancsnokság

vez.zls (3)

Vezénylőzászlósi látogatás a határon

2020. december 26. 7:26

Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa tett látogatást a Nógrád megyei határszakaszon, az MH Transzformációs Parancsnokság (MH TP), valamint az alárendelt katonai szervezeteinél szolgáló, a határvédelmi feladatokban résztvevő katonáknál.

inkurrenciaanyag_mhtp_kapott (1)

Szentendréről is elszállították a használaton kívüli haditechnikai eszközöket

2020. december 11. 10:50

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként Magyarországra érkező korszerű haditechnikai eszközök, valamint új járművek befogadására felkészülve, az MH Transzformációs Parancsnokság alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek közül ezúttal az MH Altiszti Akadémiáról szállítottak el használaton kívüli járműveket, valamint híradó technikai eszközöket.

Karakas_Hedvig_elismerés_nyitó

Tárgyjutalmat kapott az Európa-bajnok dzsúdós

2020. november 25. 16:34

Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Transzformációs Parancsnokság parancsnoka tárgyjutalomban részesítette Karakas Hedvig őrmestert, a múlt heti prágai Európa-bajnokság aranyérmes cselgáncsozóját. Karakas őrmester 2017 óta tagja a Magyar Honvédség Sportszázadának.

Hegedűs Gábor szds

A Transzformációs Parancsnokság katonái is helytállnak!

2020. november 20. 9:44

A veszélyhelyzeti szabályok, valamint a kijárási tilalom szabályainak ellenőrzése mellett az egészségügy működőképességének fenntartását is segíti a Magyar Honvédség.

Online transzformációs értekezlet (2)

Online transzformációs értekezlet

2020. október 3. 21:38

A kialakult járványügyi helyzet nyomán a virtuális térbe helyezték át a NATO tagállamok transzformációval és haderőfejlesztéssel foglalkozó szakterületeinek vezetőinek tanácskozását. Az online értekezleten hazánkat Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Transzformációs Parancsnokság parancsnoka, valamint dr. Sticz László dandártábornok, az MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség csoportfőnöke képviselte.