Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Hétvége az e-sport jegyében

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. október 27. 8:37

Október utolsó hétvégéjén folytatódik a Honvédelmi Sportszövetség e-sport versenysorozata, a Digital Warriors, amelynek következő állomásán - a Legion Kadét Kupán – kiderül, hogy melyik Honvéd Kadét Programban résztvevő iskola büszkélkedhet a legjobb Counter-Strike csapattal. A dicsőséges cím mellett értékes tárgynyeremények is várnak a dobogósokra.

dhnyito

Október 28-30. között két verseny is zajlik majd a budapesti Gamerlandben. Pénteken a Digital Warriors - Legion Kadét Kupán összesen nyolc, öt fős csapat mérkőzik meg egymással a Counter Strike legendás pályáinak egyikén. A csoportmérkőzéseket és az elődöntőt követően még október 28-án este kiderül, melyik iskola kadétjai léphetnek a dobogó legfelső fokára.

Az első helyezett csapat minden tagjának egy-egy táblagép, a második helyezetteknek gamer egér, a harmadik helyezést elérteknek pedig gamer fülhallgató lesz a nyereménye.

Szombaton és vasárnap tartják a Digital Warriors - Legion Major Kupát, ahol tizenhat profi csapat tagjai mérethetik meg magukat. A vasárnapi döntőben felülkerekedők szintén igen komoly nyereményekkel ünnepelhetnek, hiszen az első helyezett csapat 500 ezer forintot, a második 300 ezer forintot, a harmadik csapat pedig 200 ezer forintot tudhat magáénak.

Aki kíváncsi a mérkőzésekre, a www.twitch.tv/gamerlandtv oldalon élőben nyomon követheti a virtuális csatákat.

Mindkét kupaverseny a Honvédelmi Sportszövetség és a Lenovo CS:GO közös versenye.

1-DW-Legion-Cup-1080x1080
1-DW-Legion-Kadet-Cup-1080x1080
Kapcsolódó cikkek
i1

Több, mint játék…

2021. április 17. 21:04