Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Idén is lesznek honvédelmi táborok

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium | Fotó: archív |  2024. május 27. 18:07

A Magyar Honvédség az előző évekhez hasonlóan idén is megszervezi a honvédelmi táborokat. A gyerekeket 47 helyszínen, 121 turnusban, 25 különböző tematika mentén várja a honvédség a nyári táboraiba.

honvedelmitabor

A Magyar Honvédség ez előző hét évhez hasonlóan idén is megszervezi a honvédelmi táborokat. Tavaly több, mint 4500 diák vett részt a nagy sikerű, változatos programokon, idén 47 helyszínen, 121 turnusban, 25 különböző tematika mentén várja a honvédség a nyári táboraiba a színes, izgalmas események és a katonaélet iránt érdeklődő gyerekeket. Számos táborunk már betelt, ugyanakkor május 22-étől elindult a jelentkezések második üteme, és a rengeteg kérés, megkeresés nyomán úgy döntöttünk: a korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetővé tesszük, hogy egy jelentkező akár több táborban is részt vehet.

Ha gyermeke nem fél a kihívásoktól, és többféle módon is kipróbálná magát, miközben még több hasznos honvédelmi, valamint egyéb gyakorlati ismeretre tesz szert, ne habozzon: egész nyáron várjuk őt testvéreivel, barátaival, osztálytársaival együtt! Garantáljuk, hogy élete legizgalmasabb nyári kalandja vár rá, feledhetetlen élményekkel és örök emlékekkel!

Jelentkezéseket a honvédelmi tábor weboldalán fogadjuk.

(A Honvédelmi Minisztérium közleménye)

Kapcsolódó cikkek