Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Játékszabály

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium |  2024. augusztus 12. 7:00

„Szeretem, Megvédem” megnevezésű Facebook nyereményjátékhoz

FB_1200x628px_02_10

A Nyereményjáték neve, szervezője

A Honvédelmi Minisztérium (székhely: 1055 Budapest, Balaton utca 7-11., törzskönyvi azonosító szám: 701059, adószám: 15701051-2-51, továbbiakban: Szervező) „Szeretem, Megvédem” megnevezéssel nyereményjátékot szervez az alábbi Facebook oldalakon:

https://www.facebook.com/magyarhonvedseg

https://www.facebook.com/HonvedelmiMiniszterium

https://www.facebook.com/honvedelem.hu

Szervező felhívja a résztvevők figyelmét, hogy a Nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot a Nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A Nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A Nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges.

A Nyereményjátékban történő részvétel feltételei

A Nyereményjátékban részvételre jogosult az, akinek szabályszerűen létrehozott Facebook fiókja van és 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy, vagy korlátozottan cselekvőképes személy azzal a feltétellel, hogy – jogi helyzetétől függően – a nyeremény igénybevételére csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult. A részvételre jogosultak kilétét a Szervező nem vizsgálja.

A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Szervező, a honvédelmi szervezetek és a Magyar Honvédség személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak, munkavállalók, valamint ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi törvény 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A részvételi feltételek megsértése esetén a Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy az érintett személyt előzetes értesítés nélkül kizárja a Nyereményjátékból. Kizárásra kerülnek azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció (pl. több fiók használata) útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Nyereményjátékból az, aki harmadik személy nevében játszik (a harmadik személy előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). Emellett tilos igénybe venni a Nyereményjáték során nyereményjáték-egyesületeket, automatizált szolgáltatókat, és főleg professzionális nyereményjáték szolgálatokat.

A résztvevő kizárása esetén a már nyereményként átadott jegyet a Szervező belépésre alkalmatlanná teszi.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2024. augusztus 12. 8:00 órától 2024. augusztus 16. 20:00 óráig tart.

Amennyiben a Nyereményjáték technikai okokból később indul el, úgy emiatt a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyereményjáték menete

A Nyereményjáték a Szervező Facebook oldalán kerül lebonyolításra.

A Szervező a 2024. augusztus 22-24. között Zamárdiban megrendezésre kerülő, „STRAND Fesztivál” elnevezésű rendezvényre szóló 6-6-6 db (6 db csütörtöki, 6 db pénteki, 6 db szombati), mindösszesen 18 db napijegyet sorsol ki a helyes választ/válaszokat adó játékosok közül. A csütörtöki és a pénteki napijegyek értéke 19.900,- Ft, a szombati napijegyek értéke 21.900,- Ft.

A játékosok a Szervező, a Magyar Honvédség és a honvedelem.hu Facebook-oldalán megjelenő „Szeretem, Megvédem NYEREMÉNYJÁTÉK” címmel megjelenő posztokban feltett, a Magyar Honvédséggel kapcsolatos kérdésre/kérdésekre történő, közvetlen kommentben megadott helyes válasszal és a Nyereményjáték adott kérdést feltevő posztjának lájkolásával vesznek részt a Nyereményjátékban.

2024. augusztus 12-én, 14-én és 16-án naponta 1-1 kérdés kerül fel a Szervező, a Magyar Honvédség és a honvedelem.hu Facebook-oldalára külön-külön posztban. A helyes választ adó és az adott kérdést posztját lájkoló játékos vesz részt a sorsolásban. Az adott napi kérdés helyes megválaszolásával páros napijegyet lehet megnyerni.

A Szervező nem veszi figyelembe a sorsolásnál azt a játékos által beküldött választ, amely nem az adott kérdésre válaszol vagy nem ad helyes választ, és nem veszi figyelembe azt a játékost, aki az előzőeknek megfelel, de a Nyereményjáték adott kérdést feltevő posztját nem lájkolta.

Egy játékos a Nyereményjátékban egy kérdésre csak egy darab kommentet tölthet fel.

A Nyereményjátékban kommentet leadni az adott napon 20 óráig lehet.

Sorsolás és értesítés

A nyertesek kiválasztása a Szervező által a Nyereményjáték adott kérdést feltevő posztja alatti helyes választ tartalmazó kommentekből „Facebook Nyertes by Be Social” (https://socialwinner.besocial.hu/) generátor használatával, véletlenszerűen sorsolással kerül végrehajtásra. A sorsolás 2024. augusztus 12-én, 14-én és 16-án 20-21 óra között történik. A nyertes játékos nevét a Szervező a Nyereményjáték lezárása után, a sorsolást követően közzéteszi a Nyereményjátékot kihirdető kiírásában, kommentben. A nyertesek ezt követően a nyeremény átvétele érdekében kötelesek a [email protected] email címre 5 naptári napon belül üzenetet írni, amelyben megadják e-mail címüket, amire elektronikus úton megküldésre kerül a jegyhez tartozó kód.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés után a sorsolás időpontját későbbi időpontban tartsa meg.

Ha határidőn belül nem történik meg az adatszolgáltatás, akkor a nyertes elveszíti a jogosultságát a nyereményre, és az eredeti sorsolás szempontjai szerint a Szervező pótnyertest sorsol helyette, akire ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az eredeti nyertesre.

Felelősség kizárása

A Nyereményjáték elérhetőségét és működését számos, a Szervező befolyásán kívül álló tényező is érintheti, ezért Szervező a Facebook folyamatos, zavartalan használatát nem tudja garantálni. A Szervező a weboldal működési, és egyéb hibáival kapcsolatos mindennemű felelősségét kizárja. A Szervező nem vonható felelősségre technikai zavarokért, például elektromos vagy számítógépes hálózati kimaradásért, valamint a Nyereményjátékkal kapcsolatba hozható élet, testi épség és/vagy egészség sérelméből bekövetkezett károkért.

A Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli a játékos téves adatszolgáltatásából eredően.

A kommentek tartalmáért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli, valamint az abból eredő esetleges bármely igények vele szemben nem érvényesíthetők.

A Nyereményjáték idő előtti befejezése

A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a Nyereményjátékot bármikor előzetes bejelentés és indoklás nélkül megszakítsa, vagy annak véget vessen. A Szervező különösen abban az esetben él ezzel a lehetőséggel, ha technikai okból (pl. vírus a számítógépes rendszerben, beavatkozás vagy hiba a hardverben vagy szoftverben) vagy jogi okból a Nyereményjáték további zavartalan folytatása nem biztosítható. Amennyiben ezt valamely résztvevő magatartása idézte elő, a Szervező az adott személytől követelheti a keletkezett kár megtérítését.

Egyéb rendelkezések

A Szervező fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a részvételi feltételeket bármikor előzetes bejelentés és külön értesítés nélkül megváltoztassa, amennyiben ez jogi vagy objektív okokból szükséges.

A Szervező viseli a nyeremény átadásával és átvételével kapcsolatos esetlegesen felmerülő valamennyi közterhet, ideértve a jogszabály alapján egyébként közvetlenül a nyertes által bevallandó és fizetendő közterhet is, így különösen a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 69. § (2) bekezdés b) pontja szerinti kötelezettség kifizetőt terheli.

Amennyiben a jelen rendelkezések egyes részei érvénytelenek, vagy érvénytelenné válnak, ez a körülmény a többi rendelkezés érvényességét nem érinti. Ezek helyébe egy jogilag megfelelő szabályozás lép, amely az érvénytelen rendelkezések céljának leginkább megfelel.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy a nyeremények igénybevétele során a Strand Fesztiválra vonatkozó általános szerződési feltételek és házirend vonatkoznak rájuk. A nyertesek a nyeremény igénybevételével kapcsolatban Szervezőtől semmilyen költségtérítésre nem jogosultak.

Címkékjáték