Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Körbefutották a Balatont

Szöveg: a Magyar Honvédség Parancsnoksága |  2022. május 3. 16:19

A dobogó legfelső fokára állhatott fel az NN Ultrabalaton futóversenyt követően a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség nyolc fős női csapata.

20220502-UB (1)

Az NN Ultrabalaton 211 kilométeres távját teljesítette a Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Magyar Honvédség (MH) nyolc fős, női csapata, akik kiváló idővel, 19 óra 11 perc alatt futották körbe a Balatont. A 17 ezer indulóból álló versenyen egyéni és csapat győzteseket is hirdettek. Az eredményhirdetésen a dobogó legfelső fokára a HM és az MH női csapata állhatott fel, akik futásukkal az összefogás, a csapategység és az egészséges életmódfontosságára hívták fel a figyelmet.

„Fantasztikus katona hölgyekkel futhattam együtt. Csapatunk az összefogás, a csapategység, a gyorsaság és a kiváló alkalmazkodó képességnek köszönhetően nyerte meg a versenyt, ezzel példát állítva bizonyították, hogy együttműködve, csapategységben gondolkodva emberfeletti teljesítményre képesek” – nyilatkozta Kállay-Nagy Anita, honvédelmi alkalmazott, a csapat tagja, aki szakreferensként dolgozik a Magyar Honvédség Parancsnokságán.

20220502-UB (2)

A csapat tagjai Morócza Ágnes alezredes, dr. Dudás Tímea alezredes, Polonyiné dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy, Tóth Adél Tímea főhadnagy, Szabó Tícia főhadnagy, Szabó Beáta törzssászlós, Szalai Anita törzsőrmester és Kállay-Nagy Anita honvédelmi alkalmazott voltak.

 

20220502-UB (3)
20220502-UB (2)
20220502-UB (1)
Címkéksport