Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Legyél te is honvéd tisztjelölt 24 órára!

Szöveg: honvedelem.hu / NKE HHK |  2022. május 20. 11:02

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának (HHK) vezetése lehetőségeket keres az egyetemen tanuló civil, valamint más hivatásrendi hallgatók és a honvéd tisztjelöltek közötti kapcsolatok elmélyítésére. A HHK egyetemen belüli megismertetése alkalmat teremt arra, hogy az egyetem többi karának civil és más hivatásrendi hallgatói megismerhessék a honvéd tisztjelöltek napirendjét, elhelyezési körülményeit, tanóráit a személyes, gyakorlatban történő bemutatásukkal.

nke_program

„A Legyél Te is honvéd tisztjelölt 24 órára!" programra elsősorban a 25. életévüket be nem töltött, az NKE-n nappali tanulmányokat folytató civil és más hivatásrendi hallgatók jelentkezését várják.

A rendezvény elején a résztvevők az évszaknak megfelelő 2015M gyakorló ruhát kapnak, személyenként mentort jelölnek ki számukra a honvéd tisztjelölti állományból, illetve ingyenes szállás és élelmezési ellátás biztosítanak számukra.

Más karok hallgatóinak a programban történő részvételéhez az adott kar dékánjának jóváhagyása szükséges. Egy-egy 24 órás programban maximum négy civil vagy más hivatásrendi hallgató részvétele lehetséges. A program zárásaként a részvevők emléklapot vesznek át.

Jelentkezési határidő: 2022. május 23. (hétfő), 13 óra.

Részvételi időpont: 2022. május 25-26. (szerda-csütörtök).

A programról bővebb információ ide kattintva érhető el.

Forrás: uni-nke.hu