Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Még mindig lehet jelentkezni a honvédelmi táborokba

Szöveg: honvedelem.hu / MTI | Fotó: archív felvétel |  2022. június 20. 14:56

Több településen vannak még szabad helyek a Magyar Honvédség honvédelmi táboraiban.

tábor

A Magyar Honvédség Parancsnoksága június 20-án, hétfőn az MTI-vel azt közölte: 13 táborba lehet még jelentkezni, mintegy 80 szabad hely van a 15-18 éves korosztály számára. A harcos tematikájú táborba Győrben, Hajdúhadházán, Balassagyarmaton, Komáromban és Csobánkán két turnusban is vannak szabad helyek. Csobánkán egy „harcos hagyományőrző” tábor is várja a jelentkezőket. Vaján lovas, Újfehértón honvédelmi sportok tematikájú táborba lehet még jelentkezni. Zselickisfaludon két erdei tábort hirdettek meg. Mindemellett Szolnokon két turnusban vannak még szabad helyek angol nyelvű harcos táborba.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a június 20. és augusztus 19. közötti turnusokba. A helyek többsége egy hét alatt betelt. A nagy érdeklődés miatt további táborokat hirdetett meg a Magyar Honvédség. Az első táborok ezen a héten elindultak.

Regisztrációért, valamint további információkért, friss hírekért érdemes követni a www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.