Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezetési gyakorlat miatt várható megnövekedett katonai járműforgalom

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: archív |  2020. november 29. 9:36

Vezetési gyakorlatot tart az MH 25. Klapka György Lövészdandár november 30. és december 4. között.

A gyakorlat miatt megnövekedett katonai járműforgalom várható tervezetten az alábbiak szerint:

  • november 30-án és december 1-én (hétfőn és kedden) 08.00 és 22.00 óra között a Tata, laktanya – Vértesszőlős – Baj – „C” gyakorlótér – „B” gyakorlótér – Tata, laktanya útvonalon. 

  • december 2-án (szerdán) 06.00 és 22.00 óra között és december 3-án (csütörtökön) 06.00 és 14.00 óra között a Tata, laktanya – Dunaalmás – Süttő – Lábatlan – Héreg – Tarján – Agostyán – Tata, laktanya útvonalon.
     
  • december 4-én (pénteken) 08.00 és 14.00 óra között a Tata, laktanya – Vértesszőlős – Baj – „C” gyakorlótér – „B” gyakorlótér – Tata, laktanya útvonalon.

Kérjük, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A konvoj mozgását a katonák forgalomszabályozással segítik.

Kérünk továbbá mindenkit, hogy mint a civil, úgy a katonai járművek közelében is minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár közleménye

vezetési_gyakorlat_archív