Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Műszaki találkozó Marcaliban

Szöveg: kormany.hu |  2012. június 10. 19:25

Ötödik alkalommal tartották meg Marcaliban a 36. Műszaki Zászlóaljnál szolgált katonák országos találkozóját. A huszonöt éve megszűnt alakulat ötévente rendezi meg találkozóját a somogyi kisvárosban.

A rendezvény szervezője, Fehér János köszöntötte a megjelent közel félszáz vendéget, majd a zászlóalj jelen lévő volt parancsnokai idézték fel a marcali műszakis napokat.

Jákó Gyula és Kondor Lajos nyugállományú ezredesek név szerint köszöntötték a beosztottaikat, majd emléklapot és − a találkozóra készült − videofelvételt adtak át a megjelenteknek. Az eseményen dr. Sütő László polgármester tartott tájékoztatót a város fejlődéséről, kiemelten szólt a zászlóaljnak helyet biztosító volt belső laktanyáról, a terület és az épületek hasznosításáról.

A találkozón a Magyar Honvédség részéről Mészáros Károly százados, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság munkatársa köszöntötte a résztvevőket. A Bajtársi Dalárda előadása után a volt műszakisok megkoszorúzták az egykori legénységi épület falán elhelyezett emléktáblát. 

1595937091
 
1595937092
 

 (Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság)

 Fotó: Kőrösi András

Címkékműszaki