Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyárzáró gyerektábor a Szurmay Dandárnál

Szöveg: Kresz Fruzsina | Fotó: Juhászné Oláh Gabriella és a szerző felvételei |  2021. augusztus 31. 11:27

A kisiskolás gyermekek számára kalandokban bővelkedett a nyár utolsó hete az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál.

szurmay_gyermektábor (1)

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is gyermektábort tartottak a dandár Személyügyi Főnökség, Humán Részlegének szakemberei augusztus 23. és 27. között, a budapesti Petőfi laktanyában. Ezen a nyáron csak egy alkalommal volt lehetőség a napközis tábor megtartására, éppen ezért kivételesen érdekes és mozgalmas programokat tudtak összeállítani a szervezők.

szurmay_gyermektábor (10)

„A járványügyi veszélyhelyzet miatt hónapok munkája volt a gyermektábor megszervezése, de maximálisan megérte, jó volt látni a gyermekek boldog arcát minden nap” – mondta Juhászné Oláh Gabriella főtanácsos, a tábor szervezője.

szurmay_gyermektábor (11)

Bár őszi időjárás jellemezte a hetet, a program részeként ellátogattak a Balatonra, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központhoz is.

A lajosmizsei lovasbemutató és kocsikázás lenyűgözte a gyermekeket, csakúgy, mint a retró élményközpont színes forgataga. A hét utolsó napjain a Margitszigeten és a Petőfi laktanyában mókáztak a gyermekek. Végre ismét önfeledt gyermek kacaj „zavarta meg” a Petőfi laktanya dolgos hétköznapjait.

Címkéktábor