Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Teljes gőzzel a Szigeten is!

Szöveg: Szecsey István |  2012. augusztus 8. 18:42

Mínuszos és nulladik napok után augusztus 8-án, szerdán reggel végre teljes programmal startolt el a 20. Sziget Fesztivál – ezzel egy időben a HM Sajtóiroda és a Zrínyi Média Kft. munkatársai által üzemeltetett „Seregnyi lehetőség pontja” is megnyitott, és számtalan érdekes programmal várja a látogatókat.

A Sziget Fesztiválon szerda reggel nyitott meg a Seregnyi lehetőség pontja, ahol a korábbi fesztiválokon – VOLT, EFOTT – már ismert programokkal vártuk a látogatókat. A korábbiakkal ellentétben most a külföldi látogatóké volt a  főszerep: a sokszor még ébredező holland, francia, angol és német fesztiválozók azonban lelkesen próbálták ki a lézeres céllövöldét vagy épp a repülőgép-szimulátort, sőt olyan is akadt, aki vadász álcaruhában érkezett a médiakamionhoz, egy külföldi látogató pedig hosszas értekezést tartott a nemzetközi geopolitikai problémákról.

A többi fesztiválnál sokkal intenzívebb érdeklődés este sem hagyott alább: bár a Magyar Honvédség és a Zrínyi Média sátra erre a napra már bezárta kapuit, sokan jelezték, hogy másnap is visszatérnek majd, hogy beüljenek a szimulátorba vagy megnyerjenek minden lehetséges ajándékot. Várjuk őket!

 
1595939755
 
1595939756

 
 Fotó: A szerző felvételei