Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Versmondó versenyt hirdet a Katolikus Tábori Püspökség

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: Rácz Tünde archív felvétele |  2024. október 3. 10:17

Tizenhetedik alkalommal hirdeti meg versmondó versenyét a Honvédelmi Minisztériumban és a Magyar Honvédségben szolgáló katonák, honvédelmi alkalmazottak és kormányzati tisztviselők gyermekei számára a HM Katolikus Tábori Püspökség. A december 3-ai eseményre november 21-ig várják az 2009 és 2014 között született gyermekek jelentkezését.

versmondó_1

A résztvevők a tábori püspökségen a megmérettetés első fordulójában egy kötelező, majd a másodikban egy választott verset szavalnak. A nevezéshez szükséges kitöltött jelentkezési adatlapokat a püspökség katonai ([email protected]) és polgári ([email protected]) címére várják. Az adatlap az ordinariátus honlapjának versenykiírást tartalmazó aloldaláról tölthető le, mely tartalmazza a versennyel kapcsolatos összes információt. A jelentkezési határidő november 21.

Az első három helyezett értékes könyvutalványokat és vásárlási utalványokat kap jutalmul, továbbá térítésmentesen vehet rész a püspökség jövő évi környezet- és természetvédelmi gyermektáborában, Karmacson.