Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

honvedelem.hu / MH EK

segítségnyújtás_mhek

Segítségnyújtás Bakonycsernye határában

2022. augusztus 22. 9:32

Az MH Egészségügyi Központ győri telephelyén szolgálatot teljesítő egészségügyi szakállományába tartozó Lénárt Márta főtörzsőrmester és Földi István szakaszvezető, szolgálati feladatuk ellátása során, Bakonycsernye határában nyújtottak segítséget a napokban egy balesetnél, amelyben két gépjármű és utasai voltak érintettek.

ek_átvett (3)

A Királyi Orvosi Szolgálat delegációja tett látogatást a Honvédkórházban

2022. július 13. 12:09

A Jordanian Royal Medical Services (RMS) – Királyi Orvosi Szolgálat magas rangú orvosdelegációja tett szakmai látogatást az MH Egészségügyi Központ székhelyén, a napokban.

MHEK_egyeztetés (1)

Szakmai egyeztetés a katona-egészségügyről

2021. december 22. 11:51

Az MH Egészségügyi Központ szervezésében tartottak szakmai egyeztetést a magyar és az amerikai katona-egészségügyi szakemberek a napokban, Székesfehérváron, valamint Budapesten. A találkozó legfontosabb célja az egészségügyi képzésekben történő együttműködés egyeztetése volt.

katonaorvosok (4)

Magyar katonaorvosok Belgiumban

2021. december 5. 12:01

November 29-én indult útjára Brüsszelbe és Monsba - az MH Egészségügyi Központ képviseletében - dr. Toperczer István alezredes vezetésével, az a csoport, amely Magyarország, illetve a Magyar Honvédség részéről a régióban tartózkodó nem fegyveres külszolgálatot teljesítő személyek, nagykövetségi dolgozók, illetve képviseletek szakmai munkáját támogató kommunikációs szakemberek és az érintettek családtagjainak influenza, illetve SARS-CoV-2 elleni immunizálását hajtotta végre.