Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

toborzás

Continest_06

Bemutatta egyedülálló mobil katonai lőkonténer fejlesztését a Continest a kecskeméti repülőnapon

2021. augusztus 31. 12:47

Bemutatta egyedi fejlesztésű, telepíthető mobil katonai lőkonténerét a Continest Technologies Zrt. a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató keretében.

toborzójármű_nyitó

Forgalomban a „toborzójárművek”

2021. augusztus 23. 10:54

Az elmúlt hetekben helyi tömegközlekedési eszközökre is felkerültek az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzó arculati elemei, a járműreklámokkal több nagyvárosban találkozhatnak a közlekedők.

20210817_ISM9168

A lehetőségek honvédsége

2021. augusztus 17. 15:44

A Rákóczi Szövetség által szervezett nyári tábort látogatta meg Sátoraljaújhelyen Benkő Tibor honvédelmi miniszter, augusztus 17-én, kedden. A tárcavezetőt, a táborozók mellett Csáky Csongor, a szövetség elnöke fogadta.

Honvedelemhu_index_01A  másolata (1)

Töretlen az érdeklődés a katonai pálya iránt

2021. augusztus 12. 21:39

„Idén nyártól - a meglévő szolgálatformák mellett - az önkéntes katonai szolgálat biztosít csatlakozási lehetőséget a honvédséghez” – hangzott el a Magyar Honvédség humánerőforrás-fejlesztésének időszerű kérdéseiről tartott sajtótájékoztatón, augusztus 12-én, csütörtökön a debreceni Nagysándor József laktanyában.

Toborzó_filmbemutató (nyitó)

Bemutatták a Magyar Honvédség ejtőernyőseit népszerűsítő kisfilmet

2021. augusztus 3. 20:59

Az egyik fővárosi moziban vetítették le a Magyar Honvédség új kisfilmjét augusztus 3-án, kedden. A vetítés után dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka elismerését fejezte ki a film készítőinek.

alakulatfutás_KIKNYP (4)

Katonák a futópályán

2021. július 17. 19:55

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság törzsének állománya teljesítette története első alakulatfutását a szomszédos Budapesti Honvéd Sportegyesület futópályáján. A közös sportolás nem csak az állóképességet javítja és tartja fenn, hanem a közösséget is összekovácsolja. Képgaléria!

táborzárás (3)

Élményekben gazdag táborzárás

2021. július 17. 7:19

Utolsó napjához érkezett a budapesti BKSZC Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskola és Kollégiumban zajló beillesztő tábor. Az ünnepélyes záró rendezvényt az intézményt vezető igazgató nyitotta meg.

toborzás

Húsz éves a katonai toborzás

2021. június 20. 8:19

Az első toborzó iroda 2001 januárjában nyitott Miskolcon, és ugyanebben az évben létrejött a debreceni is. Az elmúlt két évtizedben a toborzás számos változáson ment keresztül: folyamatosan bővülnek a feladatok és változnak a körülmények, melyek évről-évre megújulást követelnek a szakma képviselőitől.

Toborzó szaktanfolyam (3)

Mit jelent toborzónak lenni?

2021. június 17. 7:19

A Magyar Honvédség Parancsnokságának Személyzeti Csoportfőnöksége (MHP SZCSF) immár negyedik alkalommal szervezte meg a toborzó állomány számára fontos képességfejlesztő tanfolyamot, az úgynevezett Toborzó Szaktanfolyamot.

20210615-tb-toborzopont (3)

Megnyílt a második tatabányai toborzópont

2021. június 15. 19:15

Tatabányán, a Komárom-Esztergom megyei Kormányhivatalban nyitott toborzópontot az MH 25. Klapka György Lövészdandár, valamint az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) 7. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda Komárom-Esztergom megyei Kirendeltsége június 15-én, kedden. A megyeszékhelyen megnyílt - immár második - toborzóponttól azt várják, hogy jelentősen növekszik a tatai alakulathoz jelentkező szerződéses katonák száma.