Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Múzeum Éjszakája: bevetés a RepTárban

Szöveg: honvedelem.hu |  2020. június 22. 18:36

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum június 27-én meghosszabbított nyitvatartással, egész éjszakás programmal, zseblámpás tárlatvezetéssel és szabadtéri mozival várja látogatóit.

1596080930

Megannyi izgalmas program közül választhatnak a látogatók: lesz lehetőség beszállókártya megvásárlására, amellyel öt megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, csak ezen az estén, a múzeum egyik leghíresebb repülőgépével, a Messzerrel akár kordonon belüli fényképek is készíthetők fotójeggyel. 21 órakor  éjszakai bevetésen vehetnek részt a vendégek  zseblámpás tárlatvezetés keretein belül.

Emellett repülős csillámtetoválás is készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt az egész este folyamán.

A RepTár udvarán első alkalommal vetítik le a Top Gun című amerikai akciófilmet Tom Cruise főszereplésével. A filmvetítést még különlegesebb élménnyé teszi az udvaron lévő MiG-29 vadászgép különleges megvilágítása, amely a nézőközönség mellett látható.

16 órától a belépő egységesen 1 000 forint/fő lesz, 6 éven aluli gyermekeknek díjmentes. A RepTár ezen a napon éjfélig tart nyitva, és minden élményelem (4D mozi, szimulátor, 3D karika) foglalható késő estig.

További információk a RepTár honlapján és a RepTár Facebook-oldalán.

Címkékmúzeum