Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A MikulásGyárnak gyűjtöttek

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: MHP IICSF |  2022. december 21. 8:29

Immáron tizennyolcadik alkalommal nyitotta meg kapuit a MikulásGyár. 2008 óta a Magyar Honvédség katonái is részt vesznek a segélyakcióban, amelynek célja a rászoruló nagycsaládok támogatása.

Mikulásgyár_MHP_IICSF (nyitó)

A Magyar Honvédség Parancsnoksága Infokommunikációs és Információvédelmi Csoportfőnökség (MHP IICSF) összefogásában tartós élelmiszereket, édességeket, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket gyűjtöttek össze a rászorultaknak. Az adományt a csoportfőnökség állománya nevében Faa Imréné törzszászlós és Sőrés József zászlós adta át a MikulásGyárban december 19-én, hétfőn.

A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki, miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, nemre, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból fakad.

Idén a MikulásGyár november 30. és december 22. között, a budapesti Városháza parkban és az Etele Plazában tart nyitva, ahová elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként.

Kapcsolódó cikkek