Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Adománygyűjtés egy gyermekmosolyért

Szöveg: Petró-Madari Virág százados | Fotó: a szerző felvételei |  2020. december 19. 13:08

Karácsony közeledtével az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) dolgozói ismét bebizonyították, hogy nemcsak a hivatásukkal együtt járó kötelességek végrehajtása a feladatuk. Fontos számukra az is, hogy önzetlenül adjanak azoknak, akik nélkülöznek vagy a család melegsége, meghittsége nélkül kényszerülnek eltölteni az ünnepi időszakot.

MH_ARB_adománygyűjtés (1)

A koronavírus-járvány miatti megnövekedett feladatok mellet az MH ARB katonái és honvédelmi alkalmazottjai - a humán alosztály közreműködésével - ismét összefogtak és adományokat gyűjtöttek a Pesterzsébeti Önkormányzat Humán Szolgáltatások Intézménye, Család- és Gyermekjóléti Központ és Gyermekek Átmeneti Otthona részére.

A humán alosztály munkatársai az összegyűjtött adományokból 90 csomagot, valamint nagy mennyiségű ruha- és könyvcsomagokat állítottak össze és szállítottak a XX. kerületbe.

A járványhelyzet miatt az ajándékok átadása a humánszolgálat óvodai és szociális segítő munkatársa közreműködésével zajlott. Búza Judit, a központ vezetője elmondta: a beérkezett adományokból a XX. kerületben lakó, valamint a kerület óvodáiba és iskoláiba járó nehézsorsú gyermekek karácsonyát teszik szebbé.

MH_ARB_adománygyűjtés (2)
MH_ARB_adománygyűjtés (3)