Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ajándéktárggyal és emléklappal köszöntötték a kerek évfordulósokat

Szöveg: honvedelem.hu / Gyimóthy Levente | Fotó: Révész Csaba |  2022. január 21. 7:18

Talán az egyik legszebb dolog az ember életében, ha kerek születésnapot ünnepelhet: ez alkalomból köszöntötte fel Vokla János ezredes, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka az ezrednél szolgáló katonákat és honvédelmi alkalmazottakat. Ők valamennyien a közelmúltban töltik be, vagy töltötték be harmincadik, negyvenedik, vagy hatvanadik születésnapjukat.

_CSL2786_r_1

Az ünnepeltek között akad olyan, aki a Logisztikai Zászlóaljnál, vagy a Törzstámogató Századnál teljesít szolgálatot, de többen a Dunántúli Híradó és Informatikai Főközpont, a Helyőrségtámogató Parancsnokság, a Híradózászlóalj, vagy a NATO alárendeltségében működő Nemzeti Telepíthető Híradó és Informatikai Század (DCM-E) munkáját erősítik. Van közöttük olyan is, aki a Magyar Honvédség Parancsnokságán lát el gépkocsivezetői feladatokat.

Az ezredparancsnok Várszegi Márton Miklós őrnagyot, Farkas János zászlóst, Németh Miklós Antal főtörzsőrmestert, Birkés Árpád Áron főtörzsőrmestert, továbbá Vigh Dániel Tibor főtörzsőrmestert, Müller Gergely főtörzsőrmestert, Kun Richárd szakaszvezetőt, Böröcz Roland szakaszvezetőt, illetve Tóth Tibor honvédelmi alkalmazottat köszöntötte fel.

_CSL2815_csop_1

A felsoroltak közül sokan igen hosszú időt töltöttek el egy-egy beosztásban. A korelnök, Németh Miklós Antal főtörzsőrmester, parancsnoki gépkocsivezető munkáját külön is méltatta a parancsnok.

Vokla ezredes jó erőt és egészséget kívánt a kerek évfordulósoknak, majd a parancsnokság és a teljes személyi állomány nevében emlékplakettet és emléklapot vehettek át az ünnepeltek.