Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Állománygyűlés és elöljárói látogatás

Szöveg: Kaszó Gábor főtörzsőrmester | Fotó: a szerző felvételei |  2021. szeptember 3. 20:19

Csapatünnepük alkalmából tartottak ünnepi állománygyűlést az MH Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központban szeptember elsején.

20210902-gavik 01

Csuka József ezredes, az alakulat parancsnoka - egy éves missziójából hazatérve - megköszönte a katonák és honvédelmi alkalmazottak koronavírus-járvány alatt tanúsított helytállását, lelkiismeretes munkáját. A parancsnok tárgyjutalomban és elismerésben részesítette Lőrinczi Matild őrnagyot, Ács Beatrix nyugállományú őrnagyot, Fodor Balázs századost, Vámos Zoltán főhadnagyot, Mészáros Zalán főhadnagyot, valamint Tunner András zászlóst.

Az állománygyűlésen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy. Az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság (MH TTP) parancsnoka elismerést adott át Veres József alezredesnek, aki egy évig megbízott parancsnokként helyettesítette Csuka József ezredest.

20210902-gavik 02
20210902-gavik 03

Az MH TTP parancsnoka elismerően nyilatkozott az MH GAVIK katonáinak munkájáról és szakértelméről. Kiemelte: a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően a továbbiakban is számít a haditechnikai eszközök fejlődésére, modernizációjára.

Másnap Bozó Tibor vezérőrnagy meghallgatta az központparancsnok beszámolóját és megtekintette az MH GAVIK elhelyezési körletét.