Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Borbála-bál Győrött

Szöveg: Cseszreginé Csekei Judit százados |  2010. december 8. 17:49

A dermesztő hideg, illetve a jeges, havas utak ellenére is több mint százötvenen gyűltek össze a légvédelmi rakéta fegyvernem védőszentje, Szent Borbála tiszteletére rendezett bálon az elmúlt hétvégén Győrött. A  laktanya étkezdéje díszbe öltözött erre az estére, a bálterem bejáratánál a hölgyeket rózsával üdvözölte az ezred parancsnoka és helyettese.

A rendezvény hivatalosan Kovács Ferenc mérnök ezredes, parancsnok pohárköszöntőjével vette kezdetét, majd a Showder Klubból ismert és sokak körében népszerű Dombóvári István humorista szórakoztatta a közönséget. A „stand up comedy" műfajának jeles képviselője közel egy órás, színvonalas előadását követően már érkezett is a vacsora.

A hagyományoknak megfelelően a bál nyitótáncával ezúttal is győri alakulatnál szolgálók kedveskedtek a többieknek. Glatzné Vida Beatrix és „társulata" egy hónapig készült az estére. Ezt követően kezdődött meg a hajnalig tartó mulatság. A talpalávalót a győri Repeta Gang zenekar szolgáltatta. Éjfélkor természetesen kihúzták a tombolákat is, így a szerencsések értékes nyereményekkel gazdagodva térhettek haza.

 

Fotó: Körmendiné Auer Éva törzsőrmester

Címkékrakéta