Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Cél és motiváció

Szöveg: kormany.hu |  2011. augusztus 2. 12:58

Egy katona életében nagyon fontos esemény a magasabb beosztás, főként, ha előléptetéssel is párosul. Ezzel az eddig végzett munkát ismerik el, amely egy újabb kihívást és nagyobb megmérettetést jelent! – hangzott el augusztus elsején, hétfőn az MH Támogató Dandár Petőfi Sándor laktanyában megtartott dandársorakozóján.

Kun Szabó István ezredes, az MH Támogató Dandár (MH TD) parancsnoka személyesen gratulált Ádám Barnabás alezredesnek, az MH TD Nemzeti Honvéd Díszegység, Parancsnokság, Koronaőrség parancsnoki beosztásba történő kinevezéséhez és ezredesi előléptetéséhez, Török Zoltán századosnak, a Logisztikai főnökség, hadtáp részleg részlegvezetői kinevezéséhez és őrnagyi előléptetéséhez, valamint Nemes András főhadnagynak, a Maléter Pál Rendészzászlóalj 1. rendészszázad századparancsnoki kinevezéséhez. Ugyancsak gratulált Szűcs Péter századosnak, a 32. Budapest Díszzászlóalj törzsfőnöki beosztásba helyezéséhez, illetve Haschlinger Richárd főhadnagynak századossá történő előléptetéséhez.

Kun Szabó István ezredes hangsúlyozta: „folytassák tovább a magas színvonalú munkát, mindig legyenek céljaik és legyenek motiváltak, hogy csapatban eredményesen végezhessék munkájukat!"

Elhangzott: augusztus és szeptember jelentős eseményeket tartogat a dandár számára, amikor is helyt kell állni. Nagyobb odafigyelést és pontos végrehajtást vár el ezért mindenkitől. A parancsnok hozzátette: az év hátralévő időszakában is további fontos feladatokra számíthat az állomány, amely a dandár erejét és fontosságát bizonyítja.

1595922626

 (Írta és fényképezte: G. I.)